Παρέμβαση της Ένωσης Γονέων στον υπουργό Παιδείας

Δημοσιεύτηκε στις 19/10/2015 στην κατηγορία Η πόλη  |  14 σχόλια

Παρέμβαση για τα προβλήματα της Εκπαίδευσης στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα κανει η Ένωση Συλλόγων Γονέων, με επιστολή που έστειλε στον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη. Στην επιστολή της, η Ένωση Γονέων κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις ελλείψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία της πόλης, στην υπολειτουργία των ολοήμερων σχολείων, στα ειδικά προβλήματα του 8ου δημοτικού, την υποχρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών κλπ.

 

Ολόκληρη η επιστολή που απηύθυνε στον υπουργό Παιδείας η Ένωση Συλλόγων Γονέων της πόλης μας, παρατίθεται αμέσως παρακάτω:

*****

 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

 

Λαμβάνουμε το θάρρος, εκπροσωπώντας και, πιστεύουμε, εκφράζοντας όλους τους γονείς του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, να απευθυνθούμε προς εσάς σε αυτήν την τόσο κρίσιμη για τη χώρα και τη Δημόσια Παιδεία συγκυρία με σκοπό την αντιμετώπιση των άμεσων, αλλά και πιο διαχρονικών, προβλημάτων της δημόσιας παιδείας στην πόλη μας και στη χώρα γενικότερα.

 

Αφού κατ’ αρχάς σας ευχηθούμε από καρδιάς κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας, καθώς η θετική έκβαση των προσπαθειών σας θα επιφέρει, όπως είναι φυσικό, αναλόγως θετικά και απτά αποτελέσματα στο μέλλον των παιδιών μας, ενώνουμε τη φωνή μας με άλλους φορείς της σχολικής κοινότητας, όσο δύναμη και εάν έχει αυτή, και σας επισημαίνουμε τα εξής:

 

Όπως είμαστε βέβαιοι ότι γνωρίζετε, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει ήδη αρκετές εβδομάδες από την έναρξη του νέου σχολικού έτους, τα προβλήματα στα σχολεία της πόλης εν σχέσει με τα κενά των εκπαιδευτικών είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής, ενώ μικρότερα αλλά υπαρκτά είναι και τα προβλήματα στα σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης της πόλης.

 

Συγκεκριμένα πολλά από τα ολοήμερα δημοτικά στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας–Νέας Χαλκηδόνας δεν λειτουργούν, ενώ και όσα ελάχιστα έχουν ξεκινήσει ουσιαστικά υπολειτουργούν, με αποτέλεσμα να γινόμαστε αποδέκτες έντονων παραπόνων από εργαζόμενους γονείς, που όπως καταλαβαίνετε, αντιμετωπίζοντας λόγω της κρίσης ιδιαίτερα πιεστικές, αν όχι απάνθρωπες, συνθήκες εργασίας, δεν μπορούν να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στο ασφαλές και παιδαγωγικό περιβάλλον του ολοήμερου σχολείου μετά τη λήξη του κανονικού ωραρίου. Ομοίως υπάρχουν ελλείψεις και στις λεγόμενες ειδικότητες των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας.

 

Μεγάλο πρόβλημα επίσης αντιμετωπίζει το 8ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο δεν έχει τμήμα ένταξης παρόλο που φοιτούν σε αυτό αρκετά παιδιά με διαπιστωμένα από ΚΕΔΔΥ μαθησιακά προβλήματα.  Επιπλέον οι μαθητές αυτοί δεν μπορούν να μετεγγραφούν σε όμορα σχολεία, αφού ο αριθμός παιδιών που χρήζουν τμήματος ένταξης σε αυτά υπερβαίνει ήδη τα όρια. Το σχολείο έχει αιτηθεί ήδη την ίδρυση τμήματος ένταξης και κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε για την άμεση έγκριση του αιτήματός του.

 

Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε και ανωτέρω, υπάρχουν αρκετά προβλήματα κενών και στη Β/μια βαθμίδα εκπαίδευσης της πόλης. Κυρίως λείπουν, όπως άλλωστε και γενικότερα στην Α΄ Αθήνας, καθηγητές ΠΕ4 (βιολόγοι-φυσικοί), αλλά και άλλες βασικές ή μη ειδικότητες ανά σχολείο, που δεν θα απαριθμήσουμε και για λόγους συντομίας, αλλά και γιατί είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζετε μέσω της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

 

Τέλος, στις άμεσες εκπαιδευτικού περιεχομένου δυσλειτουργίες οφείλουμε να προσθέσουμε την υποχρηματοδότηση των Σχολικών Επιτροπών, που έχει ως συνέπεια προβλήματα στις υλικοτεχνικές υποδομές  των σχολείων.

 

Περιγραφή: Περιγραφή: https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gifΓνωρίζοντας τις ιδιαίτερα αντίξοες οικονομικές συνθήκες της εποχής μας, αλλά ταυτόχρονα έχοντας την πεποίθηση ότι μπορεί και πρέπει να υπάρξει διακριτή και ουσιαστική διαφοροποίηση της αντιμετώπισης των προβλημάτων της παιδείας και υπό την υφ’ ημάς νέα ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας σε σχέση με προηγούμενες περιόδους, οπότε η κρίση αποτελούσε κατ’ ουσίαν άλλοθι για τους κρατούντες, παρακαλούμε για την όσο το δυνατόν πιο άμεση αντιμετώπιση των ανωτέρω προβλημάτων.

 

Με την προσδοκία ότι οι διαβεβαιώσεις σας για τη γρήγορη πλήρωση των κενών, όπως τις πληροφορηθήκαμε δια του Τύπου, θα γίνουν σύντομα πράξη και συγχρόνως θέλοντας να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε, όπως οφείλουμε ως ένας από τους πυλώνες της σχολικής κοινότητας, πάντα διαθέσιμοι σε διάλογο μαζί σας για την αντιμετώπιση και των διαχρονικών προβλημάτων της δημόσιας παιδείας, όπως η μη πρόσληψη μονίμου εκπαιδευτικού προσωπικού, η υποχρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών, η φροντιστηριοποίηση του λυκείου κ.α., για τα οποία θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, αλλά επίσης και αρωγοί σας σε κάθε θετική προσπάθεια και τομή που επιχειρείτε (όπως η κατάργηση του εκτρώματος του «νέου λυκείου», της «τράπεζας θεμάτων» κ.α., για τα οποία άλλωστε αγωνισθήκαμε και εμείς ως Ένωση Γονέων όλο το προηγούμενο διάστημα με συνεχείς παρεμβάσεις, ομιλίες και κοινούς αγώνες με μαθητές και εκπαιδευτικούς).

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε αφενός η παρούσα να τύχει της απαραίτητης προσοχής σας και αφετέρου να μας δοθεί η ευκαιρία να σας εκφράσουμε και δια ζώσης τις απόψεις και την αγωνία μας για τα τεκταινόμενα στη δημόσια παιδεία της πόλης και της χώρας μας γενικότερα.- 

Γράψτε την άποψή σας

Πολύ πολιτισμένη και μελιστάλαχτη (19/10/2015 08:58)

η επιστολή. Πού είναι εκείνα τα "απαιτούμε" και "θα διεκδικήσουμε". Τι έγινε ρε παιδιά; Τώρα αυτοί που θα έπαιρναν τα πούλμαν να κατέβουν στο υπουργείο να διαμαρτυρηθούν και έκαναν αγώνες τι έπαθαν;

ΑΥΤΟΙ (19/10/2015 11:26)

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...

Μου 'ρχεται να ξεράσω. (19/10/2015 11:53)

Αυτό είναι επιστολή διεκδίκησης προς το υπουργείο για τα πολλαπλά προβλήματα των σχολείων ή συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Φίλη επί τη αναληψη των καθηκόντων του;;;
Γέμισε σάλια η οθόνη λέμε...

ΤΑΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (19/10/2015 12:11)

ΜΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. Ή είστε κάκιστα ενημερωμένοι ή απλώς κακόβουλοι (το πιθανότερο). Την προηγούμενη Τετάρτη, αντιπροσωπεία της Ένωσης Γονέων συμμετείχε με άλλες Ενώσεις και την Ομοσπονδία Γονέων σε μαζική και δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας γονέων για τα ανωτέρω θέματα στο Υπουργείο Παιδείας, που είχε μάλιστα σαν αποτέλεσμα να γίνει δεκτή εκτάκτως αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας από τον Υπουργό. Επίσης πριν την συγκέντρωση, η Ένωση κάλεσε με επίσημο έγγραφο τους Συλλόγους Γονέων της πόλης για να συμμετάσχουν. Τώρα τι λέτε κύριοι; Αλλά πώς να περιμένεις επανόρθωση από ανώνυμους και εκ του ασφαλούς τιμητές;
Υποσ.: Όσον αφορά το ύφος της επιστολής, όταν απευθύνεσαι σε Υπουργό, επιβάλλεται να είσαι ευγενής. Απλοί κανόνες συμπεριφοράς, κύριοι, και για αριστερούς και για δεξιούς και για κεντρώους.

Ανωνυμος (19/10/2015 12:14)

Μακραν η πιο δουλικη επιστολη προς υπουργο.

Ανώνυμος εκ πεποιθήσεως. (19/10/2015 15:01)

@ ΤΑΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Αγαπητέ μου θα έπρεπε ως δικηγόρος που είστε, να είστε πιο προσεχτικός στη χρήση βαρύγδουπων μεν άστοχων δε εκφράσεων και χαρακτηρισμών· όπως για παράδειγμα το "κακόβουλοι". Μου απαγορεύετε να κρίνω το ύφος της επιστολής το οποίο κατά την ταπεινή γνώμη ενός ανώνυμου σχολιαστή (και γονιού παιδιών σε όλες τις βαθμίδες) είναι λίαν επιεικώς δουλοπρεπές; Λυπάμαι που αδυνατείτε να κατανοήσετε ότι είμαστε (ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είμαστε) στην ίδια πλευρά, αυτή της διεκδίκησης από την κεντρική εξουσία, ό,τι πρόσημο (αριστερό, δεξιό, κεντρώο) κι αν φέρει. Σας συνιστώ να ανακτήσετε την ψυχραιμία που μόλις χάσατε, με αστεία και φτηνά επιχειρήματα περί ανωνυμίας και επικαλούμενος και πάλι την νομική επιστημοσύνη σας θα γνωρίζετε (φαντάζομαι) πως όποιος θεωρεί ότι θίγεται, δύναται να προσφύγει στις αρμόδιες αρχές (άρση ip κλπ) αφού επί της ουσίας δεν υφίσταται απολύτως καμμία ανωνυμία στο διαδίκτυο.

ΤΑΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (19/10/2015 15:06)

Μέρος α. Επανέρχομαι, γιατί μέχρι να δημοσιευθεί το σχόλιο-απάντησή μου, παρεισέφρησαν και άλλοι ανώνυμοι «σχολιαστές».
Την προηγούμενη Τετάρτη, η Ένωση Γονέων της πόλης συμμετείχε σε μαζική και δυναμική συγκέντρωση της Ομοσπονδίας Γονέων και άλλων Ενώσεων Γονέων στο Υπουργείο Παιδείας για τα ανωτέρω θέματα. Κάλεσε μάλιστα πριν τη συγκέντρωση και όλους τους Συλλόγους Γονέων της πόλης να συμμετάσχουν με επίσημο έγγραφό της. Άρα οι εκ του ασφαλούς σχολιαστές είναι ή ανενημέρωτοι ή το πιθανότερο κακόβουλοι, όπως ανέφερα και στο προηγούμενο σχόλιό μου.

ΤΑΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (19/10/2015 15:11)

Μέρος β. Όταν απευθύνεσαι σε Υπουργούς, οφείλεις να είσαι γενικώς ευγενής. Άλλο η διεκδίκηση και άλλο οι καλοί τρόποι συμπεριφοράς. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, αλλιώς μιλάς σε έναν υπουργό που απολύει εκατοντάδες εκπαιδευτικούς, σχολικούς φύλακες, καταργεί δεκάδες ειδικότητες στα ΕΠΑΛ πριμοδοτώντας τα ιδιωτικά ανταγωνιστικά ΙΕΚ, θεσμοθετεί την "Τράπεζα Θεμάτων" και το "Νέο Λύκειο" που στέλνει τα παιδιά στο φροντιστήριο από τη Γ΄ Γυμνασίου ή εκτός της εκπαίδευσης και τόσα άλλα και αλλιώς σε κάποιον που μόλις ανέλαβε καθήκοντα. Δεν θα μας κάνετε να ξεχάσουμε ότι ο προκάτοχος του νυν Υπουργού (κ. Μπαλτάς) επανόρθωσε τις περισσότερες από τις παραπάνω τραγικές επιλογές των προηγουμένων κυβερνήσεων. Πώς να το κάνουμε. Έχει διαφορά, όσο και να θέλετε να τη μηδενίσετε.

ΤΑΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (19/10/2015 15:14)

Μέρος γ.
Επίσης, πότε θα καταλάβουν οι καλοθελητές ότι στο Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων συμμετέχουν μέλη διαφόρων πολιτικών και κομματικών προτιμήσεων, αλλά παρά ταύτα υπάρχει αγαστή συνεργασία γιατί έχουμε κοινό συμφέρον, που δεν είναι άλλο από το συμφέρον των παιδιών μας και την προάσπιση της δημόσιας παιδείας (σύμφωνα και με το καταστατικό μας); Μήπως αυτό ενοχλεί τελικά;
Υποσ. Τα "εμετικά", τα "δουλικά" και τα περί υποκρισίας επιστρέφονται αυτούσια στους ανώνυμους υβριστές. Και μια ερώτηση: Αν είστε γονείς μαθητών δημοσίων σχολείων, γιατί δεν ήσασταν μαζί μας την Τετάρτη στο Υπουργείο για να διαμαρτυρηθούμε όλοι μαζί δυναμικά; Με συγχωρείτε, ξέχασα. Η κριτική και η ύβρις από τον καναπέ και υπό καθεστώς ανωνυμίας είναι γενναιότερη.

Ανωνυμος (19/10/2015 18:23)

Η δουλικοτητα ερμηνευεται ως ευγενια. Δηλαδη κ. Προεδρε οι επιστολες που ζητουσαν και απαιτουσαν απο τους προηγουμενους υπουργους ησαν αγενεις επειδη ελειπαν οι περικοκλαδες;
Αρκει η προσπαθεια υποτιμησης της νοημοσυνης μας απο τους εκαστοτε κρατουντες.
Μην προσπαθειτε να τους μιμηθειτε. Στο κατω κατω της γραφης μονον την ψηφο σας δωσατε....δεν θα απολογειστε και για τις νεοφιλελευθερες επιλογες τους.

ΤΑΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (19/10/2015 18:40)

προς "Ανώνυμο εκ πεποιθήσεως"
Σε κανέναν δεν απαγόρευσα, κύριέ μου, να κρίνει ο,τιδήποτε. Αλλά και ο κρίνων, ή μάλλον ο επικρίνων, κρίνεται. Όσο για τα περί δουλοπρέπειας στα οποία επιμένετε, για άλλη μια φορά σας θυμίζω τη συγκέντρωση της προηγούμενης Τετάρτης στο Υπουργείο. Ελπίζω να ήρθατε για να δείξετε στην πράξη ότι διεκδικείτε από την κεντρική εξουσία. Εάν δεν ήσασταν σε αυτή την συγκέντρωση, ή σε προηγούμενες στις οποίες έχουμε συμμετάσχει ή και οργανώσει ως Ένωση, τότε απλώς στα λόγια διεκδικείτε, αγαπητέ μου. Όσον αφορά στο παράπονό σας για τον όρο "κακόβουλοι" που χρησιμοποίησα, θα θυμάστε ότι αναφέρθηκα σε "κάκιστα ενημερωμένους ή κακόβουλους". Διαλέξτε λοιπόν τον πρώτο χαρακτηρισμό. Η ουσία ότι η Ένωση Γονέων, εκτός από επιστολές και λόγια, ενεργεί και διεκδικεί εμπράκτως, παραμένει. Απλώς εσείς δεν το γνωρίζατε...

Aνώνυμος εκ πεποιθήσεως. (19/10/2015 20:10)

@ΤΑΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (19/10/2015 18:40) Επανέρχεστε με ακόμη λιγότερη ψυχραιμία από πριν. Ας τα πάρουμε ένα ένα λοιπόν. Πρώτα απ' όλα μην "πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα" με το να επαναλαμβάνετε ότι πήγατε στο υπουργείο γιατί εγώ τουλάχιστον δεν το αμφισβήτησα. Για το δουλοπρεπές ύφος της επιστολής έκανα λόγο, σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε (ή παριστάνετε ότι δεν το καταλάβατε) και φυσικά δεν έχω κανένα απολύτως "παράπονο" (ατυχέστατη από μέρους σας η λέξη). Κριτική σας κάνω (η επίκριση είναι κάτι άλλο) καθώς το όλον ύφος της επιστολής μπορεί να ταιριάζει για κείμενο εκπομπής του Ζαμπούνη με θέμα το savoire vivre αλλά σε καμμία περίπτωση δεν διεκδικεί κάτι. Εκτός αν αναγράφεται κάπου το ρήμα "διεκδικούμε" και μου διέφυγε. Όσον αφορά την δική μου συμμετοχή στους συλλόγους και σε κινητοποιήσεις καλό είναι να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και άνθρωποι που λειτουργούν αθορύβως και δεν επιδιώκουν λεζάντες με το όνομά τους.

Κακός (19/10/2015 20:49)

Τί έγινε ρέ ''συντρόφια'' παρεξηγήθηκε η ΦΡΑΞΙΑ ????????

Ελένη (19/10/2015 22:37)

Ας κρατήσουμε όλοι την ψυχραιμία μας. Στο τέλος θα φαγοθουμε μεταξύ μας γι'αυτο δεν παει μπροστά αυτή η χώρα. Καλη δυναμη και καλό κουράγιο Πρόεδρε.!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις

Μεγάλος κίνδυνος από τον κορονοϊό στην περιοχή- Προειδοποίηση Χαρδαλιά

Αυτή είναι η «καθαρή πόλη» των Βούρου- Κουτσάκη που κουνάνε το δάκτυλο...

«Διπλό» της ΦΕΑ μέσα στου Παπάγου

Αυτή είναι η εισήγηση των ανεξάρτητων για δωρεάν μετακίνηση φοιτητών της πόλης

Ο κορονοϊός είναι παντού: Κρούσμα και στο 8ο δημοτικό- Σε ύπνο βαθύ ο δήμος για τα τεστ

Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι ανεξάρτητοι του δημοτικού συμβουλίου

Μετά τον Πορτοσάλτε, τα έψαλαν στη διοίκηση Βούρου και οι μαθητές

Η Μητρόπολη Ιωνίας- Φιλαδελφείας δίπλα στους πληγέντες του Νέου Ηρακλείου

Μαυρογιαλούρος με βήτα...

Οι «κουδουνάτοι»

Άτταλος- Ολυμπιακός Λιοσίων 1-0

Νίκη για τη ΦΕΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Πορτοσάλτε για Βούρο: «Άχρηστoς δήμος»-«Φταίει ο δήμαρχος»-«Να ψηφίζετε σοβαρούς»-«Τον κουδούναγαν»

Καλοκαιρινές δράσεις των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

Δημοφιλέστερα άρθρα

Πορτοσάλτε για Βούρο: «Άχρηστoς δήμος»-«Φταίει ο δήμαρχος»-«Να ψηφίζετε σοβαρούς»-«Τον κουδούναγαν»

Η απάντηση της Ευτυχίας Παπαλουκά στη διαγραφή της

Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι ανεξάρτητοι του δημοτικού συμβουλίου

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις

Μετά τον Πορτοσάλτε, τα έψαλαν στη διοίκηση Βούρου και οι μαθητές

Η Δύναμη Πολιτών διαγράφει την Ευτυχία Παπαλουκά

Ο κορονοϊός είναι παντού: Κρούσμα και στο 8ο δημοτικό- Σε ύπνο βαθύ ο δήμος για τα τεστ

Η Μητρόπολη Ιωνίας- Φιλαδελφείας δίπλα στους πληγέντες του Νέου Ηρακλείου

Ανεξάρτητος κι ο Αλέκος Γούλας - Υπό διάλυση η «συμμαχία» της διοίκησης

Μια πρωτοβουλία με πολλαπλή σημασία...

Μεγάλος κίνδυνος από τον κορονοϊό στην περιοχή- Προειδοποίηση Χαρδαλιά

Οι «κουδουνάτοι»

Τις εγκαταστάσεις του Άτταλου επισκέφθηκε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

Μαυρογιαλούρος με βήτα...

Πόσα παίρνουν αυτοί που λιβανίζουν τον Βούρο (Σεπτέμβριος 2020)

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Ανώνυμος
@11:13 Πάντα υπάρχουν εκείνοι που διαψεύδουν τις ελπίδες που δημιούργησαν. Εκείνοι που αντιμετωπίζουν την ενασχόληση με τα κοινά της πόλης ω...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Ανώνυμος
@Eagle (24/10/2020 11:43) Πρέπει να συνειδητοποιήσεις εγκαίρως, για τη δική σου ψυχική ηρεμία, ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανεκλογής τ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Χίλιες και Μία Νύχτες
@Δυστροποπιγκικός Χίλιες καλά θα 'ταν!!! Ούτε χίλιες δεν πήρε σε τριάντα χιλιάδες εγγεγραμένους στους εκλογικούς καταλόγους. Ενιακόσια και ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Ανώνυμ0s
@ 24/10/2020 23:40 Για την κατάντια αυτής της πόλης να έχει αυτή τη διοίκηση, φταίνε κυρίως αυτοί που ΔΕΝ πήγαν στη κάλπη. Ιδίως στη κάλπ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Ούτε με τον Ποδονίφτη._
Διοίκηση σε αποδρομή και πολύ γρήγορα μάλιστα. Απογοήτευση σε όλα τα επίπεδα. Ακομα κι αν συγχωρουνται όλα όσα έκανε ο Παντελαρχος ως δήμαρχ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Κώστας
Κάντε ένα τοπικό πραξικόπημα για την ανατροπή του Βούρου μας έχετε ζαλίσει κανονικότατα! Ο Άρης έπιασε την πρώτη του κανονική δουλειά και ε...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Απόντες. Γενικώς. Όλοι τους.
Προφανώς είναι τακτική της (τρόπος του λέγειν) διοίκησης το... στρίβειν δια της απουσίας όταν καλούνται να λογοδοτήσουν στην αντιπολίτευση κ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Ανώνυμος
@Eagle (24/10/2020 11:43) Γνωστό ότι είστε και κάμποσοι χρυσαυγιτες εκεί μέσα. Δεν χρειαζόταν να το επιβεβαιώσεις. ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης:
Οι πολίτες δικαιούνται σεβασμό για τις επιλογές τους στην κάλπη. Αλλά όχι πάντα. Τι σεβασμό να έχεις σ’ αυτούς που ανέδειξαν αυτό το εκτρωμα...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: @ 11:43
Τι Egale βρε κακομοίρη! Το πολύ να είσαι καμιά καρακάξα ή καρακαη-δόνα....

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Livestreaming λέγεται και είναι απλό.
@ Eagle Τέσσερις αράδες έγραψες όλες κι όλες και ξεπερνώ το ότι είναι γεμάτες λάθη. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση ότι ένας αγράμματος σαν εσ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@11.43 Για ιγκλ δεν σε κόβω. Μάλλον για μπεκάτσα. Και αγράμματη μπεκάτσα (άκου: μεταδίδωταν, ωχχ το μάτι μου!). Άσε το "προηγούμενες δημαρχ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Eagle
@Livestreaming @Σειτανιδης Γιατί? Πότε μεταδίδωταν το δσ στις προηγούμενες δημαρχιες? Δεν προβλέπετε από κανένα νόμο υποχρέωση του Δήμου να ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Αναγνώστης
Περιμένατε κάτι καλύτερο από ναυάγιο όταν κουμάντο στο Δήμο κάνει το βλαχοακροαδεξιο παρεακι της Κάτω Ρουγας; ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Δυστροποπιγκικός
Μακράν η αστειοτερη και γραφικοτερη ουρά της χειρότερης διοίκησης στην ιστορία της πόλης ο... "επικεφαλής" της Πόλης Ενότητα. Η επιστολή που...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©