Ω Απόλλωνα !!!

Δημοσιεύτηκε στις 30/03/2017 στην κατηγορία Σχόλια  |  32 σχόλια

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Λοιπόν, αυτές οι αριστεράντζες που νομίζουν ότι έχουν αναλάβει εργολαβικά τη ματαίωση της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ, είναι πράγματι για τα πανηγύρια. Για γέλια, ασυγκράτητα. Το επίπεδο των επιχειρημάτων τους είναι πέμπτης δημοτικού, και νομίζουν στ’ αλήθεια ότι μπορούν με ό,τι πιο ανεδαφικό και αστήρικτο, να ποδηγετήσουν την πόλη. Παιδιά, τη σκιά σας να τη μετράτε μεσημέρι, γιατί νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα, φαίνεται τεράστια...

 

Εννοείται ότι διαχωρίζω τις γραφικές αριστεράντζες από τους σοβαρούς αριστερούς, με τους οποίους μπορεί να έχω πολιτική και ιδεολογική διαφορά, αλλά σε κάθε περίπτωση τους σέβομαι και χαίρομαι να αντιπαρατίθεμαι σε ένα επίπεδο μαζί τους, γιατί έτσι κι εγώ ο ίδιος βελτιώνομαι. Εδώ, λοιπόν, θα μιλήσουμε για τις γραφικές αριστεράντζες της πόλης.

 

Τι κάνουν αυτές; Με «φωτογραφίζουν» όπως πάντα, χωρίς να γράφουν το όνομά μου. Εγώ παλαιότερα τους απέδειξα ότι δεν μασάω και τους απάντησα επωνύμως. Το ίδιο θα κάνω και τώρα, γιατί προφανώς τότε δεν το αντελήφθησαν και συνεχίζουν –οι γραφικοί- να νομίζουν ότι μπορούν να σκορπούν μελάνι σαν τις σουπιές. Παράδειγμα ο βλακέντιος αντιδήμαρχος που έγραφε για μένα χωρίς να αναφέρει το όνομά μου κι όταν του απάντησα στα ίσα, μου έγραψε «δεν ανέφερα το όνομά σου». Όπως λέμε, πρίγκηπας Μίσκιν.

 

Αλλά αυτή η περίπτωση είναι απλώς για να κάνουμε χάζη, βλέποντας την κατάντια των ανθρώπων που ανέλαβαν τοπικά αξιώματα. Εδώ, τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως από τον αστερισμό της σοβαρότητας και έχουν περιέλθει σε αυτόν της επιθεώρησης. Γράφει, για παράδειγμα ο πατήρ Παντελόγλου στον κόσμο του (κυριολεκτικά!) ότι όσοι τασσόμαστε υπέρ του γηπέδου, είμαστε «δορυφόροι» των οπαδικών ιστοσελίδων. Ερώτηση: Γιατί γράφει αυτή την ανακρίβεια; Απάντηση: Γιατί ως εκεί καταλαβαίνει. Αυτός το πιστεύει, άρα πρέπει να το πιστέψουμε κι όλοι οι υπόλοιποι. Γελάστε ελεύθερα...

 

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Αναρωτήθηκε και αν «μπορούν να πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στη Φιλαδέλφεια»!!! «Ω΄ Απόλλωνα», που θα έλεγε και η Κατίνα Παξινού, αν ζούσε κι έπαιζε στην Επίδαυρο, βάζοντας το πάνω μέρος της παλάμης της στο μέτωπο, ως ένδειξη απόγνωσης. Ωιμέ, που έλεγε περιπαικτικά και ο δήμαρχος παλαιότερα. Μπορούν να γίνουν συγκεντρώσεις; Ή βρισκόμαστε ήδη στην επίγεια κόλαση χωρίς να το έχουμε καταλάβει! Τράτζικ, μάι φρεντ...

 

Θα σας φανεί περίεργο, αλλά ούτε εκεί σταμάτησε ο άνθρωπος που γράφει και ζει στον κόσμο του! Υπεραμύνθηκε της νομιμότητας! Ω ναι! Δεν το πιστεύετε; Κι όμως! Ο πατέρας του «αρχιεπαναστάτη» που επί χρόνια είχε καταλάβει ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ το κεντρικότερο ακίνητο του δήμου, μόνο και μόνο για να ικανοποιεί τα ψυχολογικά του ότι δήθεν «αντιστέκεται στον καπιταλισμό», αυτού του τύπου  ο πατέρας, διαρρηγνύει τα ιμάτιά του υπέρ της νομιμότητας!!!

 

Γι αυτό σας λέω. Η όλη υπόθεση είναι για γέλια. Προτείνω μάλιστα να αρχίσουμε να δημοσιεύουμε ανέκδοτα γύρω από αυτό το καραγκιοζιλίκι, γιατί μόνον έτσι μπορεί κανείς να το αντιμετωπίσει. Ως ένα ανεκδοτολογικό φαινόμενο.

 

Τέλος πάντων, θα κάνω μια προσπάθεια να γράψω στα σοβαρά τη γνώμη μου και μετά θα αφεθώ κι εγώ, ο δυστυχής, να περιέλθω στον κόσμο των ανεκδότων.

 

Μάλιστα, κύριοι, η συντριπτική πλειοψηφία των Φιλαδελφειωτών είναι υπέρ της νομιμότητας, και τώρα και πάντα. Όχι σαν κι εσάς, που όσο ο γιος είχε καταλάβει τη στρούγκα, ο πατέρας έγραφε πόσο ωραία και χρήσιμη ήταν αυτή η παρανομία. Και τώρα που άλλοι παράνομοι κατέλαβαν το χώρο, ξαφνικά ο πατέρας του γιαλαντζί επαναστάτη ανακάλυψε τη νομιμότητα! (Ω’ Απόλλωνα!!!) και τον απαραίτητο ρόλο της αστυνομίας. Τέρμα πια οι τσάμπα μαγκιές με τη στρούγκα. Άλλαξε παράνομα χέρια ο χώρος. 

 

Μάλιστα, κύριοι της «επαναστατικής» οικογενείας. Εμείς, οι κατά την παρωπιδάτη γνώμη σας «δορυφόροι» ήμασταν και είμαστε υπέρ της νομιμότητας προς πάσα κατεύθυνση. Περιμέναμε από τη δημοτική Αρχή, ιδιαίτερα μετά την κίνησή της να εκκενώσει την κατάληψη του Κενταύρου, ότι θα εφαρμόσει τη νομιμότητα παντού. Δεν το έκανε και είναι ελεγκτέα γι αυτό. Ελεγκτέα είναι και για την περιφρονητική στάση της έναντι της αστυνομίας, η οποία δεν κρύβεται ακόμα και σε ανακοινώσεις του δήμου ή σε αναρτήσεις του δημάρχου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, την οποία αστυνομία όμως εσείς τώρα υποκριτικά επικαλείστε, όχι για να εφαρμόσει τη νομιμότητα (της οποίας είστε αντίπαλοι, ως επί χρόνια παράνομοι καταληψίες δημοτικού χώρου) αλλά για να σας απαλλάξει από την «ανεπιθύμητη παρανομία». Τι ρόμπες!

 

Εμείς λέμε «παντού νομιμότητα». Ναι, να συλληφθούν αυθωρεί και παραχρήμα όσοι βιαιοπραγούν εναντίον δημοτικών αρχόντων. Ναι, να συλληφθούν αυθωρεί και παραχρήμα, μετά από αίτημα του δήμου, προφανώς, όσοι έχουν καταλάβει δημοτικούς χώρους παράνομα. Ναι, να συλληφθούν αμέσως μόλις επανεμφανιστούν τα κ@λόπαιδα του Ρουβίκωνα, που έβαψαν το Δημαρχείο, αλλά και το μαγαζί συμπολίτη μας και νυν αντιδημάρχου, που με απειλούν εδώ και στο facebook και μόλις τους απαντήσω όπως τους αρμόζει σβήνουν τις αναρτήσεις τους, που έσπασαν κάλπες στις οποίες κάποιοι συμπολίτες μας έκαναν τις επιλογές τους όπως επιτρέπει η Δημοκρατία. Η νομιμότητα ή εφαρμόζεται προς ΚΑΘΕ κατεύθυνση, ή δεν εφαρμόζεται. Μέσος δρόμος δεν υπάρχει.

 

Μα δεν καταλαβαίνουν οι υπερασπιστές του παρακράτους των Εξαρχείων, των Ρουβικώνων και των παρανόμων «καταλήψεων» ότι το να εμφανίζονται ως δήθεν υπερασπιστές της νομιμότητας, τους καθιστά περίγελο της πόλης; Γελάνε τα μπετά, συντρόφιααα...

 

Για τη «στρούγκα»

 

Είναι, όμως, ευκαιρία, να πω δυο λόγια και για την ίδια τη στρούγκα. Παρά τις διαφωνίες μου με την κατεύθυνσή της, δεν αρνούμαι σε καμία περίπτωση την ύπαρξη της. Ας υπάρχει κι ας προσπαθεί να διαδώσει τις ιδέες της, αυτό είναι Δημοκρατία. Να φτιάξει ένα σύλλογο, να καταθέσει καταστατικό, και μετά να ζητήσει όπως οι άλλοι σύλλογοι της πόλης από το δήμο να της βρει μια έδρα. Επάνω, στην πλατεία προσκόπων Αϊδινίου, έχουν στεγαστεί αρκετοί σύλλογοι. Στην Τρωάδος, επίσης. Κάτι θα βρεθεί, είμαι βέβαιος. Το πρόβλημά μου, λοιπόν, δεν είναι με την ύπαρξη της στρούγκας ως κοινωνική πρωτοβουλία ή ως ιδεολογική κατεύθυνση. Το πρόβλημά μου είναι με την παράνομη κατάληψη δημοτικού χώρου και τις τσάμπα επαναστατικές μαγκιές. Ή άλλου δημόσιου χώρου. Η παρανομία κι η ανοχή σε αυτήν με ενοχλεί, όχι η ελεύθερη διακίνηση ιδεών και απόψεων. Από αυτή την ελεύθερη διακίνηση ζει κι αναπνέει η Δημοκρατία. Αυτά, για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Δεν με ενοχλούν ΚΑΘΟΛΟΥ τα όσα πρεσβεύει η στρούγκα, εγώ διαφωνώ και θα αντιτείνω πάντα τα δικά μου επιχειρήματα, αλλά αυτό είναι άλλο, κι άλλο η όποια αξίωση να μην διατυπώνονται οι θέσεις της κάθε στρούγκας. Ελπίζω να κατέστησα σαφή προς κάθε καλόπιστο τη θέση της «Α».- 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Μια συνέντευξη αποκαλυπτική για τις πραγματικές προθέσεις Βασιλόπουλου

 

Μπερδεύουν ακόμα την ΑΕΚ με την Πέρα Κλουμπ

 

Εδώ έχουμε δήμο "δημοκράτη", στο Καματερό είναι οι... φασίστες

 

Ο πρώτος που παρανομεί

 

Μεγάλη η ευθύνη των οπαδών της ΑΕΚ

 

Μη διχάζετε άλλο την πόλη κύριε δήμαρχε. Πάρτε ενωτικές πρωτοβουλίες, τώρα!

 

Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία

 

Μην το περιμένετε το γήπεδο...

 

Εσείς, ποια παρανομία υποστηρίζετε;

Γράψτε την άποψή σας

Ανωνυμία (30/03/2017 14:02)

Καλά ρε Διαμαντή, δεν υπάρχεις...... δε τους λυπάσαι?

Γιατί?... (30/03/2017 14:15)

... θέλουν λύπηση?
Κλωτσιές θέλουν, όλοι μαζί και ταυτόχρονα!

Διαμαντής (30/03/2017 14:18)

@14.15
Οι καλύτερες "κλωτσιές" όπως λες, είναι η νηφάλια διατύπωση επιχειρημάτων. Αλλά όπου παραβιάζονται τα όρια της σοβαρότητας, η απάντηση τύπου " Ω Απόλλωνα!

Ε λοιπόν: Ω, Απόλλωνα!

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (30/03/2017 14:48)

Άμα είναι για γέλια «οι αριστεράντζες που νομίζουν ότι έχουν αναλάβει εργολαβικά τη ματαίωση της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ» τι να πει κανείς και για τις δεξιάντζες που έχουν αναλάβει χρέη συνοικιακού πλασιέ της agiasofias α.ε. και κατεβαίνουν σε «διαδηλώσεις» μαζί με χρυσαβγίτες γκεταίους και λούμπεν τύπους που περιφέρουν πανό που εύχεται ψόφο στον εκλεγμένο δήμαρχο της πόλης. Το έχουν σπάσει το γραφικόμετρο και δεν έχουν καταλάβει ότι όποιοι πούλησαν αεκοφροσύνη πήγαν άπατοι πολιτικά.

Διαμαντής (30/03/2017 14:51)

@14.48
Ποιοι κατεβαίνουν σε διδηλώσεις μαζί με χρυσαυγίτες; Ονόματα δεν έχουν; Έτσι; πετάμε λάσπη στον ανεμιστήρα κι όποιον πάρει ο χάρος; Πες ονόματα, αλλιώς συκοφαντείς μέσα στην απελπισία σου. Ονόματα, τώρα. Ο τάδε και ο δείνα πήγαν σε συγκέντρωση με χρυσαυγίτες. Αλλιώς είσαι συκοφάντης. Τέλος.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (30/03/2017 15:20)

Ξέρεις και ξέρω και ξέρει κι όλη η πόλη. Όσοι τέλος πάντων ζούμε εδώ και όχι σε άλλες περιοχές πχ Πατήσια-Δήμος Αθηναίων.

Απελπισμένος εγώ γιατί να είμαι?
Αν περίμενα να πετάξει κάνα κοκαλάκι ο προτζεκτάρχης του κόνσεπτ μπαλαδούπολη-σουβλακι-καφετεριες-καρακιτσαριό-μουσείο-και-ολίγον-γήπεδο-agiasofia για να διαφημίσω το εμπόριο ελπίδας για τις δήθεν χιλιάδες θέσεις εργασίας μπορεί και να ήμουν.

Το γηπεδάκι δεν πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγότερο από μια τριετία και το ξέρουν όλες οι πλευρές για πολλούς λόγους. Αν δηλαδή ξεκινήσει ποτέ που δεν.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ προς "Διαμαντής" (30/03/2017 15:24)

Συμφωνώ μαζί σας ότι δεν μπορούμε να επικαλούμαστε τη νομιμότητα όποτε μας βολεύει. Επίσης συμφωνώ ότι οι νόμοι πρέπει να τηρούνται. Αυτό όμως που είναι επικίνδυνο στις θέσεις σας είναι ο συμψηφισμός (αθέλητος πιστεύω) της παρανομίας της κατάληψης δημοτικού χώρου, που μάλιστα γίνεται με την ανοχή του Δήμου, με την παρανομία των απειλών κατά της ζωής, των βιαιοπραγιών, των ύβρεων κ.λπ. Σας έχω ξαναπεί ότι δεν έχουν όλες οι παράνομες πράξεις την ίδια απαξία, την ίδια βαρύτητα, ούτε φυσικά τιμωρούνται με την ίδια ποινή. Νομίζω ότι το καταλαβαίνετε, αλλά για ευνόητους λόγους δεν το παραδέχεστε. Πιστεύω, πάντως, ότι, ως δημοσιογράφος και σχολιαστής που έχετε λάβει σαφή θέση στο θέμα του γηπέδου, πρέπει να βοηθήσετε τους θερμοκέφαλους οπαδούς της ομάδας μας, που ξέρω ότι σας διαβάζουν, να καταλάβουν τη διαφορά.

Ανωνυμος (30/03/2017 15:26)

Δεν ειναι το χειρότερο αυτό φίλτατε Διαμαντη. Δεν βλέπεις την πρισοαθεια της διοίκησης να φτιάξει γραφειο τύπου μεσα απο ανώνυμα ιστολόγια;τουλάχιστον ο κάθε Παντελόγλου διατυπώνει επωνύμως τις σκέψεις του άσχετα που ειναι οτι πιο αστείο υπαρχει στο διαδίκτυο. Δεν βλέπεις την προσπάθεια εκφοβισμού, μπουλινγκ και φίμωσης που επιχειρείται απο όργανα της διοίκησης; Δεν διαβάζεις μονταζιέρες που σε εγκαλούν εσένα προσωπικά αλλά και άλλους για τις θέσεις σου; αναλογίσου μόνο σε αντιδιαστολή τη συμπεριφορά φιλάθλων της ΑΕΚ που τιμούν τον ιστοχώρο σου. Εχεις πολλάκις πραγματοποιήσει κριτική στην ΑΕΚ για θέματα ποικίλα. Σε έχουν λοιδορήσει ποτέ; έχουν απειλήσει εσένα και την οικογένεια σου; σε έχουν καθυβρίζει με το χειρότερο τροπο; σου έχουν πετάξει λάσπη; έχουν σπιλώσει την τιμή και την υπόληψη σου; δεν ειναι λοιπόν αριστεροι οι υπόλοιποι Διαμαντη. Φασιστες ειναι με αριστερή προβιά. Φόρουν τον μανδύα της επανάστασης αλλά απο κάτω ζέχνουν ολοκληρωτισμό

ΑΓΝΩΣΤΟΣ προς "Διαμαντής" (30/03/2017 15:26)

Τόσο για να μη συμβούν χειρότερα και ανεπανόρθωτα πράγματα, όσο και γιατί εν τέλει τέτοιες συμπεριφορές κανένα καλό δεν κάνουν στην υπόθεση του γηπέδου, όπως και εσείς έχετε πει. Πρέπει να γίνει σαφές και από εσάς ότι είναι ιδιαίτερα αποδοκιμαστέα πράξη η απειλή κατά της ζωής ή ο ξυλοδαρμός κάποιου επειδή δεν θέλει το γήπεδο. Και τέλος νομίζω ότι και εσείς θα παραδεχτείτε ότι και ο καταληψίας που απειλείται δικαιούται να ζητήσει την προστασία της αστυνομίας. Άλλωστε και για εσάς, είμαι σίγουρος, η προστασία της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας κάποιου είναι σημαντικότερο έννομο αγαθό από το δικαίωμα του Δήμου στη χρήση του καταληφθέντος δημοτικού χώρου της Στρούγκας.

Επιτέλους (30/03/2017 15:29)

Διαμαντή είσαι η Νο 1 "πένα" της πόλης μας!
Δημοσιογράφος και σχολιαστής με όλη τη σημασία των λέξεων
Επιτέλους αρχίζουν να ακούγονται φωνές λογικής, ψύχραιμες αλλά ουσιαστικές
Φτάνει πια με τον λαικισμό, τους ψευτο-επαναστάτες και τους γραφικούς επαγγελματιες της πολιτικης

Διαμαντής (30/03/2017 15:49)

@15.20
Μην το κουράζουμε. Έκανες μια καταγγελία, ονόματα δεν κες, είσαι συκοφάντης.

@15.24, 15.26
Δεν διαφωνώ με όσα λέτε, εκτός από ένα: ότι εγώ δήθεν "συμψηφίζω". Ξαναδιαβάστε το κείμενο πιο πάνω. Ζητώ την ΑΜΕΣΗ σύλληψη όσων απειλούν δημοτικούς άρχοντες. Πού είναι ο συμψηφισμός;

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (30/03/2017 16:10)

@ 15:49 Καλά! Από άστοχα σχόλια και ψυχιατρικοποίηση της συζήτησης όταν στριμώχνεσαι, χορτάσαμε!!! Κι εσύ είσαι ένας ιδεολογικός απόγονος της Χ και της ΕΚΟΦ, θαυμαστής του Τσώρτσιλ αλλά δεν το κάνουμε δα και τόσο θέμα. Να! Εδώ! Σου δίνουμε και κάνα κλικ για να φαίνεται ότι έχεις και αναγνωστικό κοινό.

Ψευτόμαγκες της άκρας αριστεράς (30/03/2017 16:24)

Όσο κι αν συκοφαντείτε δημοσιογράφους και ότι βρωμιές κι αν κάνετε Β. Κορέα δεν θα γίνουμε ποτέ. Τολμάτε να μιλάτε για βία και ξυλοδαρμούς μετά από ασήμαντα και μεμονωμένα περιστατικά απέναντι σε κάποιους που παρανομούν και αντιμετωπίζουν με απίστευτο μίσος μια προσφυγική ομάδα εδώ και τρία χρόνια. Και ποιοι τα λένε αυτά; Αυτοί που οργανώνουν ροπαλοφόρους με κουκούλες και τους φέρνουν από κάθε γωνιά της Αθήνας να στηρίξουν παράνομες και φασιστικές ενέργειες ενός Δημάρχου. Για ότι ζόρι τραβάτε να απευθυνθείτε στη δικαιοσύνη με στοιχεία όπως κάναμε και θα κάνουμε εμείς για πολλές ακόμα ενέργειες και αποφάσεις και μάλιστα πολύ σύντομα. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Αφροδιτη (30/03/2017 16:29)

Απολλωνα, εδω Αφροδιτη.
Δυσκολο να πονταρεις στο γκανιαν, να κερδιζει και να μην εισπραττεις.
Περαστικα.

@ (30/03/2017 15:26) (30/03/2017 16:31)

Ωραία λοιπόν ο καταληψίας έχει δικαιώματα γι αυτό και η αστυνομία προστάτεψε και θα συνεχίζει να προστατεύει τους Αεκτζήδες καταληψίες της Στρούγκας από χρηματοδοτούμενους δολοφόνους με ρόπαλα και κράνη που εμφανίζονται στην πόλη μας μετά από προσκλητήρια του δημάρχου σας. Και όποιος προσποιείται ξυλοδαρμό να κάνει καταγγελία, να παρουσιάσει αποδείξεις μιας και τα ψέματά σας λαμβάνουν χώρα μπροστά σε κόσμο και να εξεταστεί από γιατρό. Αλλιώς θα αντιμετωπίσει κι αυτός τη δικαιοσύνη. Τέρμα το παραμύθι.

@ (30/03/2017 15:24) (30/03/2017 16:35)

Κι εσύ πρέπει να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στην παρανομία κα τη νομιμότητα και ανάμεσα στην αλήθεια και τα ψέματα. Αν υιοθετείς τα λεγόμενα της μίας μόνο πλευράς και τα δέχεσαι σαν τη μόνη αλήθεια πρόβλημά σου.

@ (30/03/2017 14:48) (30/03/2017 16:38)

Τις συκοφαντίες και τα ψέματα εσύ μπορείς να τα λες ανώνυμα. Να ξέρεις όμως ότι όταν ακούγονται από επίσημα χείλη όπως του Δημάρχου θα πρέπει και να στηρίζονται σε στοιχεία. Αλλιώς η θέση του στο δικαστήριο που έρχεται θα είναι πολύ δύσκολη.

Διαμαντή (30/03/2017 16:49)

Ας τους να σε συκοφαντούν. Έτσι έχουν μάθει μια ζωή τα συγκεκριμένα άτομα που δεν δέχονται ότι υπάρχει και άλλη άποψη εκτός από τη δική τους. Η φασιστική συμπεριφορά είναι θέμα χαρακτήρα. Αν τον φασίστα στην ψυχή τον έστρεψε η οικογένειά του προς την αριστερά δεν αλλάζει κάτι. Ο ίδιος φασίστας θα παραμείνει και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο σε οποιονδήποτε πολιτικό χώρο να επιβάλει φασιστικά την άποψη του χωρίς επιχειρήματα αλλά με ψέματα και συκοφαντίες.

Διαμαντής (30/03/2017 16:59)

@16.29
Αφροδιτούλα, κλασική αριστεράντζα είσαι κοριτσάρα μου. Αντί επιχειρημάτων, προσωπικές επιθέσεις λάσπης, τα γνωστά που έμαθες όταν σε παίζανε στα πόδια τους οι καθοδηγητές σου της κόβας. Εσύ που ξέρεις, λοιπόν, πες μας ποιος εισπράττει και με ποιο αντάλλαγμα. Γιατί αυτά θα τα ρωτήσω και δημόσια εγώ, και τότε θα επικαλεστείς τις... δύσκολες μέρες σου κι όπως πάντα θα λουφάξεις...

Διαμαντής Σεϊτανίδης (30/03/2017 17:33)

@16.10
Μα τι άσχετος! Δεν μιλάμε για ψυχιατρική αλλά για πολιτική συμπεριφορά. Συκοφάντης είναι πολιτική μομφή, κατάλαβέ το. Θα πεις ονόματα για την καταγγελία που έκανες ότι δεξιοί κάνουν πορείες μαζί με χρυσαυγίτες; Αν όχι, στο λέω για πολλοστή φορά: ΕΙΣΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.

@ΑΝΩΝΥΜΟΣ (30/03/2017 16:10) (30/03/2017 17:34)

Ο Διαμαντής μιλάει πάντα με επιχειρήματα. Ακόμα περιμένουμε να ακούσουμε το πρώτο δικό σας σοβαρό επιχείρημα. ΄Το μόνο που ψελλίζετε κάθε φορά που σας ξεφτιλίζει και σας αποστομώνει είτε ένα άρθρο είτε μια απόφαση της δικαιοσύνης είναι το ότι είσαστε αριστεροί αγωνιστές και έχετε πάντα δίκιο ενώ όσοι διαφωνούν μαζί σας είναι φασίστες. Απλά για λύπηση...

Ανώνυμος (30/03/2017 18:14)

Ερχονται και τα χειρότερα για αυτούς αγαπητέ Διαμαντή!Αστους!Ηδη απ' ότι ακούγεται θα υπάρξει αναφορά απο φιλάθλους της ΑΕΚ στο σώμα ηλεκτρονικού εγκλήματος για το blog που αναπαράγει ρητορική μίσους εναντίον μια μεγάλης μερίδας κόσμου, αυτου της ΑΕΚ. Επειτα, το πόρισμα θα διαβιβαστεί αρμοδίως στη Δ/νση που υπάγεται η κυρία, η οποία διαχειρίζεται το blog. Θα δούμε λοιπόν αν είναι θεμιτό να εμπιστεύονται γονείς της πόλης τα παιδιά τους, σε άτομα που αναπαράγουν το μίσος. Σύντομα τα σπουδαία

tasos (30/03/2017 18:20)

Λάθος ομάδα βρήκατε να κατηγορήσετε για σχέση με φασίστες. Το ξέρουμε ότι το κάνετε για να τσιμπήσουν οι αναρχικοί. Αναρχικοί είναι όμως όχι βλάκες.

Anonymous (30/03/2017 21:35)

Θελουν να παρουσιάσουν τα θύματα ως θύτες. 14 χρόνια υπομονή, 1 εκατομμύριο κόσμος δεν μπορεί να σπιλωθεί απο τις αποδοκιμασίες και μερικά μεμονωμένα περιστατικά λεκτικής αντιπαράθεσης. Εχασν κάποιοι την ψυχραιμία τους και έπεσαν και 2 φάπες και είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Ομως αλλο αυτό άλλο το να σκυλεύουν πάνω στην ΑΕΚ επι 14 ολόκληρα χρόνια. Πρόκειται για πραγματική εγκληματική οργάνωση εναντίον του ονείρου μας, είναι οι απόλυτοι φταίχτες, ηθικοι αυτουργοί και τρομοκράτες της προσφυγικής ψυχής μας

Ανώνυμος (30/03/2017 23:26)

O Παντέλογλου υπερασπίζεται το Συνταγμα. Επαναλαμβάνω. Ο Παντελογλου υπερασπίζεται το Σύνταγμα. Το Σύνταγμα, θεματοφύλακας του οποίου είναι το ΣτΕ. Το ΣτΕ που δικαίωσε την ΑΕΚ σε 2 προσφυγές. Το Συνταγμα αποτελείται και καθορίζει Νόμους. Νόμους που κρίθηκαν Συνταγματικοί. Το Συνταγμα καθορίζει υποχρεώσεις της διοίκησης. Αυτής που ψεύδεται και παρανομεί. Επαφίεται λέει στον πατιωτισμό των Ελλήνων. Αυτοί για να πάνε κόντρα στο γήπεδο θα γίνουν δεξιότεροι του Βασιλέως. Καλεί εμμέσως πλην σαφώς σε "εξέγερση" και σε σκηνικά βίας. Και μετά καταδικάζουν την βία επειδή τους γυρνάει μπούμερανγκ. Και πάλι απο την αρχή. Για να τελειώνουμε, το κάστρο του Τακέσι έκλεισε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Να πάνε αλλού να το παίξουν επαναστάτες. Για το μόνο δικιο που είχαν τόσα χρόνια και φώναζαν ήταν οτι με το που θα έσκαγαν οι οπαδοί της ΑΕΚ αυτοί θα χάνονταν ιδεολογικά. Ετσι ακριβώς έγινε. Ηρθαν οι πραγματικοί επαναστάτες των δρόμων και τα φέουδα λάκισαν

Η ΤΑΚΟΥΝΟΥ (31/03/2017 00:07)

ανώνυμος18:14 Επιτέλους μπας και κλείσει το στοματάκι της.

Ανωνυμος* (31/03/2017 02:09)

Κυριε Δημοσιογραφε
Καποιος σας ρωτησε αν δεχτηκατε ποτε απειλες και λεκτικη βια απο οπαδους της ΑΕΚ!
Δεν του απαντησατε! Το ξεχασατε;

Διαμαντής (31/03/2017 08:07)

@02.09
Πρώτον, δεν δίνω συνέντευξη, για να απαντώ σε ό,τι με ρωτούν. Δεύτερον αυτά είναι δημοσιευμένα, όποιος ενδιαφέρεται, τα βρίσκει. Και απειλές δέχτηκα και λεκτική βία. Γενικότερα, όποιος θεωρεί ότι τα γραφόμενά μου συμπίπτουν με τις απόψεις του, σπεύδει να εξάρει τις... αρετές μου. Όποιος έχει άλλες επιδιώξεις, πασχίζει να μου βρει ψεγάδια. Οι παραπάνω ρόλοι, εναλλάσσονται. Εγώ ούτε χαμπάριαζα ούτε χαμπαριάζω. Γράφω τη γνώμη μου ελεύθερα.

George (31/03/2017 11:50)

Εκεί που πιστεύουμε ότι η παρεούλα που περιτριγυρίζει τον δήμαρχο έχει πιάσει πάτο μαζί με αυτόν διαπιστώνουμε ότι υπάρχει ακόμα πιο κάτω. Ο πανικός τους βέβαια αποδεικνύει ότι τα πράγματα για την έκδοση της άδειας πάνε πάρα πολύ καλά.

Ανωνυμος* (31/03/2017 13:35)

Ευχαριστω για την απαντηση! Με καλυψε απολυτα!

dynamotrol? (31/03/2017 14:56)

Και τις σας νοιάζει εσάς βρε Δυναμοτρολ αν οι "Δεξιάντζες" αλλά και όσοι σοβαροί Αριστεροί που είναι υπέρ του γηπέδου πάνε άπατοι; Σας έπιασε ο πόνος;

Anonymous (31/03/2017 17:25)

Ποιός πόνος; Οι καρεκλίτσες τους καίνε

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Οι τελικές αποφάσεις τη κυβέρνησης προσδιορίζουν το εύρος της συνεργασίας Βούρου- Γρετζελιά

Ο Βούρος παίζει «κατενάτσιο» και περιμένει τον Θεοδωρικάκο

Γκρίνιες, παράπονα και τριβές στην «Πολιτών Πολιτεία» για την κατανομή των αρμοδιοτήτων

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί και δεσμεύεται

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα

Σαββατοκύριακο στο ΠΠΙΕΔ με «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας»

Καταστροφή του περιπτέρου της στην πλατεία Πατριάρχου καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Την Πέμπτη η εκδήλωση του ΚΚΕ στο Α' ΚΑΠΗ

Εάν ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ, σταυρώνεις και τη Φιλαδελφειώτισσα Ειρήνη Γκαμάτση

Ο Γιάννης Χλωρός αναλαμβάνει τον Άτταλο

Βούρος: «Ματαιοπονεί και αποδεικνύεται ολίγιστη» η ομάδα Βασιλόπουλου

Οι γονείς έχουν κρίση

Χατζηδάκης, Κεραμέως και Κωστόπουλος τη Δευτέρα στο Πνευματικό της Φιλαδέλφειας

Την Παρασκευή το νέο rapid του ΣΟΝΦ

Την Τρίτη η ΚωμΟδύσσεια

Δημοφιλέστερα άρθρα

Γκρίνιες, παράπονα και τριβές στην «Πολιτών Πολιτεία» για την κατανομή των αρμοδιοτήτων

Ο Μπάμπης Καραηλίδης, υποψήφιος με τον Π. Γρετζελιά, παίρνει θέση...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα

Βούρος: «Ματαιοπονεί και αποδεικνύεται ολίγιστη» η ομάδα Βασιλόπουλου

Ο Βούρος παίζει «κατενάτσιο» και περιμένει τον Θεοδωρικάκο

Εάν ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ, σταυρώνεις και τη Φιλαδελφειώτισσα Ειρήνη Γκαμάτση

Χατζηδάκης, Κεραμέως και Κωστόπουλος τη Δευτέρα στο Πνευματικό της Φιλαδέλφειας

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί και δεσμεύεται

Οι γονείς έχουν κρίση

Οι «Ονειρωδοί» μας παρουσιάζουν την «Αυλή των Θαυμάτων» στο ΠΠΙΕΔ

Καταστροφή του περιπτέρου της στην πλατεία Πατριάρχου καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

«Καλό Καλοκαίρι» μας εύχεται η Πολιτιστική Αναγέννηση

Κωνσταντινούπολη: Η οικονομική υπερδύναμη που παράγει ηγέτες στην Τουρκία

Σαββατοκύριακο στο ΠΠΙΕΔ με «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας»

Την Παρασκευή το νέο rapid του ΣΟΝΦ

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: Γ.Π.
Μεγάλη πίκρα επειδή η νέα κυβέρνηση δουλεύει απο το πρώτο λεπτό και κάνει αυτά που θεωρούνται αυτονόητα για τις σοβαρές Ευρωπαϊκές χώρες. Σα...

Ο Βούρος παίζει «κατενάτσιο» και περιμένει τον Θεοδωρικάκο
Xρήστης: Ανώνυμος
Όποιος παρακολούθησε σήμερα το πρωί την τοποθέτηση του υφυπουργού αρμόδιου για θέματα αυτοδιοίκησης και εκλογών Θεόδωρου Λιβάνιου, στο πλαίσ...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: @(19/07/2019 13:41)
Με το που χάσατε την εξουσία έγιναν οι αντίπαλοι σας όλοι φασίστες. Όταν δεν έχεις επιχειρήματα για να στηρίξεις τη δική σου άθλια διακυβέρν...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: @Κατοικος (19/07/2019 13:41)
Η πρόκληση είναι το γεγονός ότι μόνο στην Ελλάδα αποκαλούνται δημοκράτες τα κάθε είδους φασιστοειδή της αριστεράς. Δεν σας δώσαμε την εξουσί...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: Κατοικος
Ένας φασιστας γραφει συνεχεια θα ειναι κανενας μεγαλοαστος βολεμενος.Αλλα να αποκαλει ενας φασιστας ακροδεξιος αριστερους φασιστες ειναι τερ...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: Αka #kentro
@ΑκραιοΚεντρώος. Παρόλο που ειναι γαλουχημενος με την προτεσταντικη ηθικη του Κολλεγιου, ο ιδιος ο Μητσοτακης δεν ειναι ακραιος. Ποτε οι Μη...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: @Νεος χαλκηδονιος (17/07/2019 13:25)
Ενημερώσου τι ισχύει για τις συντάξεις ψευταρά λαϊκιστή. https://youtu.be/J_Ex5R6AHAI ...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: @ (18/07/2019 11:24)
Θα σου πω εγώ με τι μούτρα θα βγούνε στους δρόμους. Με τα ίδια μούτρα που έκαναν το Οχι Ναι. Χωρίς καμιά ντροπή και δικαιώθηκαν. Γιατί στη σ...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: @Νεος χαλκηδονιος (17/07/2019 13:25)
Γίναμε κανονική χώρα με κόστος δανεισμού 1,9%. Κι εσύ μας απειλείς ότι οι αλήτες θα βγούνε στους δρόμους γιατί έχασαν την καρέκλα; Συνεχίστε...

Ο Βούρος παίζει «κατενάτσιο» και περιμένει τον Θεοδωρικάκο
Xρήστης: Ανωνυμος
@18/07/2019 11:19. Θιγεις τεραστιο θεμα. Καντο οπως ο Κυριακος θα του ελεγα. Παρε και ενσωματωσε ακομα και καποιους χθεσινους αντιπαλους με ...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: @(17/07/2019 13:25)
Με το μούτρα θα βγείτε στους δρόμους ρε ξεφτίλες; Κάποιοι αγωνίζονται από την πρώτη μέρα που ξεβρώμισε ο τόπος από τους άχρηστους ψευταράδες...

Ο Βούρος παίζει «κατενάτσιο» και περιμένει τον Θεοδωρικάκο
Xρήστης: Ανώνυμος
Απορώ πώς δεν είναι ήδη εγκατεστημένος στη Μελβούρνη. Πρέπει να έχει ατσάλινα "καρύδια" αφού δεν του τα `χουν σπάσει ακόμα αυτοί που έχει κα...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: ΑκραιοΚεντρώος
@ νεοδημοκράτες Μπράβο στον Κυριάκο Μητσοτάκη που έβαλε στα κυβερνητικά γρανάζια τον Μαυρωτά, ως Γ.Γ. Αθλητισμού, τον φανατικότερο υπέρμαχο ...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: Νεος χαλκηδονιος
Για τις συνταξεις ακουσες ανόητε? Αυτος ο χειμωνας θα ειναι τελικα πολυ καυτος για εσας .Ραντεβου στους δρομους....

Ο Βούρος παίζει «κατενάτσιο» και περιμένει τον Θεοδωρικάκο
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@22.34 Το ίδιο νόμιζαν κι οι προηγούμενοι... Οι καημένοι......

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©