Ως πότε θα προκαλείτε το κοινό αίσθημα αυτής της πόλης;

Δημοσιεύτηκε στις 10/10/2016 στην κατηγορία Η πόλη  |  9 σχόλια

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Η «Αλήθεια» από την πρώτη μέρα της εκλογής της, στήριξε με όσες δυνάμεις διέθετε την Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη. Πιστεύαμε τότε, όπως πιστεύουμε και σήμερα, ότι ο τραγικός θάνατος του συζύγου της, Γιώργου Αποστολάκη, την έφερε στη θέση της δημάρχου μέσα σε λίγες μέρες –ώρες, θα έλεγα καλύτερα- χωρίς να το καταλάβει. Μέσα στο σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του Γιώργου, κάποιος της είπε ότι έπρεπε εκείνη να συνεχίσει την πολιτική του πορεία, ότι άλλη λύση δεν υπήρχε, ότι η Νέα Προοπτική κινδύνευε με διάσπαση ή με διάλυση. Κι εκείνη, πιο πολύ συναισθηματικά και λιγότερο πολιτικά, δέχθηκε. Κι εξελέγη.

 

Τα έχουμε πει αυτά, αλλά ας τα επαναλάβουμε εν συντομία, δεν βλάπτει: Από τους πρώτους μήνες η νέα δήμαρχος, τότε, δέχθηκε έναν απηνή εσωπαραταξιακό πόλεμο, επειδή δεν ήθελε να είναι η βιτρίνα ενός «καταστήματος», στο οποίο κουμάντο θα έκαναν άλλοι. Αυτό ήταν προς τιμήν της, της το αναγνωρίσαμε και της το αναγνωρίζουμε και σήμερα. Εκείνη της η συμπεριφορά την τιμούσε και την τιμά.

 

Ωστόσο, θέλεις η διάσπαση της Νέας Προοπτικής, θέλεις η απειρία της δημάρχου, θέλεις η πολιτική συγκυρία, είχαν ως αποτέλεσμα μια δημαρχιακή θητεία 3,5 ετών χωρίς να γίνει σχεδόν τίποτα. Μικροπράγματα μόνον, που είτε δεν απαιτούσαν έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο, είτε αποτελούσαν συνέχιση πρωτοβουλιών των προκατόχων της. Αλλά, είπαμε: ας όψονται οι ειδικές συνθήκες που ανέλαβε την ηγεσία της Νέας Προοπτικής και μετά οι αλλεπάλληλες διασπάσεις του συνδυασμού που διοικούσε το δήμο.

 

Κι ήλθαν οι εκλογές του 2014. Κι η Έφη Γαϊτανά θεώρησε ότι οι πολίτες έπρεπε να την εμπιστευθούν ξανά, παρά το μάλλον φτωχό δημαρχιακό της έργο. Είχε κι ένα επιχείρημα, που αν και το παρουσίασε πολύ άτσαλα και άγαρμπα, ωστόσο ήταν ισχυρό: «Τέθηκα επικεφαλής ενός συνδυασμού που δεν επέλεξα εγώ, αλλά ο Γιώργος Αποστολάκης. Τώρα θέλω να με ψηφίσετε ως επικεφαλής ενός δικού μου συνδυασμού».

 

Πάντως οι πολίτες δεν πείστηκαν και την κατέταξαν 5η, στην ελάσσονα αντιπολίτευση. Και στις δημοκρατίες, πώς να το κάνουμε; Αποφασίζουν οι πολίτες. Κι αποφάσισαν η Έφη Γαϊτανά να περάσει στην αντιπολίτευση.

 

Έκτοτε η πρώην δήμαρχος συμπεριφέρεται σα να θέλει να «τιμωρήσει» το λαό της πόλης μας για την ετυμηγορία του. Στα δυόμιση χρόνια του σημερινού δημοτικού συμβουλίου, έχει εμφανιστεί 4 ή 5 φορές, έχει μείνει για πολύ λίγο και, χωρίς να πάρει το λόγο για τίποτα, λίγη ώρα μετά την προσέλευσή της, αναχωρούσε. Στις αλλεπάλληλες μομφές που εξαπέλυσε κατά καιρούς στη θητεία της ο Άρης Βασιλόπουλος, εκείνη δεν ήταν εκεί, και δεν απαντούσε. Στους απολογισμούς δικών της ετών δημαρχίας, δεν προσερχόταν. Στην κοινωνική ζωή της πόλης, παντελώς απούσα. Μετακόμισε, μάλιστα, κι εκτός πόλεως, κι έτσι χώρισε τα «τσανάκια» της με όλους εμάς, μάλλον οριστικά.

 

Ναι, αλλά τη θέση της στο δημοτικό συμβούλιο, την κρατάει. Δεν βρίσκει, άρα γε, ούτε λίγο χρόνο να συντάξει μια επιστολή παραίτησης, να μπει η επιλαχούσα Νίκη Καβακοπούλου, που –όπως να το κάνεις- κάτι παραπάνω ξέρει για την πόλη και κάποια παραπάνω δραστηριότητα έχει στην καθημερινότητα της τοπικής κοινωνίας. Τέτοια ευαισθησία, βέβαια, δεν περιμένει κανείς από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, που γράφει τον Κανονισμό εκεί που δεν πιάνει μελάνι, δείχνοντας για πολλοστή φορά την περιφρόνησή του στους θεσμούς. Στοιχειώδης τήρηση του Κανονισμού επιβάλλει στον πρόεδρο του σώματος να την πάψει από δημοτική σύμβουλο, λόγω απουσιών. Κι από κοντά, κανείς από την απούσα, τεθνεώσα, ανύπαρκτη αντιπολίτευση δεν θέτει το γεγονός, για να μην... διαταραχθούν οι κοινωνικές τους σχέσεις με την πανταχού απούσα Έφη Γαϊτανά, που δεν πατά πλέον το πόδι της στην πόλη, ούτε για να πιει έναν καφέ.

 

Ως εδώ, άντε να τα καταπιούμε όλα αυτά. Αλλά εδώ και λίγες μέρες, έχει προκύψει ένα θέμα στο οποίο, δεν μπορεί, ΠΡΕΠΕΙ να πάρει θέση η πρώην δήμαρχος: Μέσα Ενημέρωσης με πανελλαδική εμβέλεια, έχουν φέρει στη δημοσιότητα την υπόθεση με την εξαφάνιση της εγγυητικής επιστολής για το κυλικείο του νεκροταφείου. «Άνθη διαπλοκής» διαβάζω εδώ «άνθη διαπλοκής» εκεί, η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα επανέρχονται σε πολλά Μέσα που ενημερώνουν όλη την Ελλάδα, και μάλιστα με έντονη απαξία.

 

Κι εδώ θα σιωπήσει η δήμαρχος της εποχής που έγιναν τα καταγγελλόμενα; Ούτε τώρα δεν θα βρει 5- 10 λεπτά να δώσει μια πολιτική απάντηση σε αυτά που έγιναν επί των ημερών της; Τίποτα δεν έχει να πει; Ούτε μια λέξη δεν θεωρεί απαραίτητο να απευθύνει στους πολίτες που λίγους μήνες πριν ζητούσε και πάλι την ψήφο τους-μας;

 

Η γενικότερη στάση της Έφης Γαϊτανά μετά το τέλος της δημαρχιακής της θητείας προκαλεί το κοινό αίσθημα της πόλης. Η σιωπή της στα φαινόμενα διαπλοκής και ανομίας, εξοργίζει τους πολίτες που την τίμησαν μετά το θάνατο του Γιώργου Αποστολάκη, την εξέλεξαν δήμαρχο τους και μετά της έδωσαν εντολή να ασκεί κριτική και έλεγχο στη σημερινή δημοτική αρχή.

 

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα, κυρία μου...-

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ούτε μπροστά στη Μνήμη της Μικρασίας δεν μπορούν να ενωθούν!

Σε Ιωνία και Φιλαδέλφεια η Μητρόπολη τίμησε τα θύματα της Μικρασίας

Έγινε ο αγιασμός στη ΦΕΑ

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Αγίας Ευφημίας

Μνήμη Μικρασίας από τους παλαιούς Προσκόπους

Γράψτε την άποψή σας

τα παραλέτε (11/10/2016 00:37)

Και γιατί πρέπει να περιμένουμε όπως περιμένουμε τον Μεσία, πότε η γαϊτανά θα μας χαρίσει μια ανακοίνωση της για το θέμα που αναφέρετε?

Δεν υπάρχει Εισαγγελέας, που αφού δεχτεί από τον νυν Δήμαρχο μια αναφορά, να την καλέσει?

Και ξέρετε μερικές φορές ο Εισαγγελέας εφαρμόζει τον νόμο και στέλνει κάποιους στον Κορυδαλλό.
Απλό δεν είναι?

Ανώνυμος (11/10/2016 13:20)

Μόνο η Γαϊτανά πρέπει να παραιτηθεί ?

Η Αγαγιώτου δηλαδή δικαιούται να είναι δημοτικός σύμβουλος?
Έχει διαβάσει ή ακούσει κάποιος εδώ και πολύ καιρό κάποια ανακοίνωση του «Μπροστά»?
Έχει ασκήσει κάποια, στοιχειώδη έστω, αντιπολίτευση ως επικεφαλής παράταξης?
Είναι πάντα παρούσα στα δημοτικά συμβούλια?

Ο Γεωργαμλής? Υπάρχει?
Δύο χρόνια έχει ακούσει κάποιος την φωνή του?
Η παράταξή του η «Ένωση Δημοτών»? Υφίσταται? Κάποιο δελτίο τύπου κάπου?

Τα πειράματα της (Νέας) Φιλαδέλφειας (11/10/2016 13:55)

Η τότε εκλογή της Γαϊτανά αποδεικνύει πόσο τεράστιο μυαλό και πόσο γνώστης της ψυχολογίας του κόσμου είναι ο Παντελής Γρετζελιάς. Τιτανομεγιστοτεράστιος! Έκανε με απόλυτη ψυχραιμία, όταν ο κόσμος χανόταν κάτω από τα πόδια των στελεχών της πάλαι ποτέ «Νέας Προοπτικής», την απόλυτη κίνηση ΜΑΤ (παρά το κωμικοτραγικό σκηνικό με πρώην αντιδήμαρχο να κραδαίνει την εικόνα του Αποστολάκη αγκαζέ με την Έφη). Μην μπερδευτεί κανένας και πει για τις θητείες του ως δημάρχου. Να είμαστε ξηγημένοι. Δεν κρίνω τα δημαρχιακά του πεπραγμένα. Μιλώ για το αποτέλεσμα του 2010, που ήταν νικηφόρο, μιας και όλα στη ζωή κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Απέδειξε ότι είναι κορυφαίος γνώστης της απόκρυφης επιστήμης της ψυχοπολιτικής.
Τέλος, στα θετικά της τότε νίκης της «Νέας Προοπτικής» ότι αφ' ενός γλιτώσαμε από τον Χάρη και αφ' ετέρου απεδείχθη περίτρανα ότι ο οποιοσδήποτε (ακόμα και η Γαϊτανά) μπορεί να τον κερδίσει σε εκλογές.

αγγελος. (11/10/2016 23:13)

@13.55 ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΖΟ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ Η ΕΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ. ΑΣΕ ΤΑ ΧΑΖΑ ΣΕ ΜΑΣ.

Τα πειράματα της (Νέας) Φιλαδέλφειας (12/10/2016 11:33)

@23:13
Αυτή είναι η πραγματικότητα αγαπητέ μου. Είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει. Τι να κάνουμε?
Εσάς όμως τι ακριβώς σας "τσίτωσε"?
Ότι ο Παντελής Γρετζελιάς είναι πανέξυπνος ή ότι ο Τομπούλογλου μπορεί να χάσει από οποιονδήποτε?

@ όλους (12/10/2016 22:53)

Εκ του αποτελέσματος καλύτερα που δε ρήμαξε οικονομικά ο δήμος. Γιατί με τον "απλοχέρη" δε θα έμενε κολυμπηθρόξυλο.

Οι εγγυητικές αλλάχτηκαν και έληξαν επί δημαρχίας ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΥ. Μία φορά ο Βασιλόπουλος δεν έχει αναφέρει το όνομα του κομμουνιστή με τη Jaguar, ούτε μία!

Αnonymouse (13/10/2016 12:23)

@ 22:53
Αυτό που λες είναι αρκετά σοβαρό αν όντως ισχύει.
Γενικότερα πάντως -και όχι απαραιτήτως γι αυτό που έγραψες- υπάρχει δυστυχώς η αίσθηση ενός κλίματος "ομερτά" μεταξύ του κατά καιρούς πολιτικού προσωπικού (τουλάχιστον αυτό που θυμάμαι λόγω ηλικίας τα τελευταία τριάντα χρόνια). Πόσες και πόσες φορές δεν ακούσαμε (ακόμα κι από αυτή την διοίκηση) για "εισαγγελείς", για "απλετο φως", για "μαχαίρι που θα φτάσει στο κόκκαλο" και άλλα πομπώδη. Η ουσία είναι ότι ο Δήμος έχει μια "μαύρη τρύπα" (για την οποία φυσικά δεν ευθύνεται η μόλις 2 ετών διοίκηση Βασιλόπουλου κι αυτό άσχετο αν είναι μια κακή διοίκηση) αλλά δεν είδα να πηγαίνει και ποτέ κανένας τελικά στο "σκαμνί" για να εξηγήσει ενώπιον των δικαστών που πήγαν τα χρήματα των φορολογουμένων δημοτών.

tasos (13/10/2016 18:04)

Ένας κι ένας αυτοί που αναλαμβάνουν κάθε φορά την τύχη του δήμου μας. Αδιάφοροι ή ταγμένοι να εξυπηρετούν συμφέροντα.

@ anonymouse 12:23 (13/10/2016 21:23)

Αυτό που λέω ισχύει κανονικότατα και απορώ γιατί δεν το τονίζει ο νυν δήμαρχος. Όσο για την ομερτά είναι γεγονός ότι αυτό είναι κάποιο είδους "σεβασμού", απαράδεκτου κατά την ταπεινή μου άποψη γιατί από πίσω τόσα χρόνια έχουμε συγκοινωνούντα δοχεία, έχουμε διορισμένους συγγενείς και φίλους εκατέρωθεν και γιατί όλοι μένουμε στην ίδια πόλη. ΑΛΛΑ :

1. Όταν τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά, η ομερτά δεν πρέπει να σπάσει;
2. Γιατί ξεσπάνε όλοι στη Γαϊτανά; Πολύ έυκολη απάντηση. Δεν είναι από την ίδια πόλη (εδώ που τα λέμε είναι ή ήταν αρκετά χρόνια, απλά δεν κατάγεται), δεν είναι λοιπόν ΤΖΑΚΙ αυτής της πόλης ΚΑΙ τους την έσπασε που δεν παραιτήθηκε ή δεν την "παραίτησαν"

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Διαλύεται η συμμαχία- Φρανκενστάιν: Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα

Στις 31 κόβει τη βασιλόπιτα η Ένωση Συλλόγων Γονέων

Η χαμένη τιμή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και η απορημένη κοινωνία

Συνεχίζει με νίκες ο Άτταλος

Στις 31 Ιανουαρίου η κοπή πίτας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης πρώην Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Κωνσταντίνος

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ της πόλης για τις ελλείψεις σχολικών κτιρίων

Στις 12 Φεβρουαρίου η βασιλόπιτα της τοπικής Νέας Δημοκρατίας

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία

Επανεκλογή Μαναράκη στη θέση του Προέδρου Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας

Αγνώστου προέλευσης δυνάμεις κατοχής, κλείνουν σχολεία της πόλης - Τι θα κάνει ο δήμαρχος;

Απίστευτο! Κατάληψη στο 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας επειδή «δυσλειτουργούν τα καζανάκια»

Το νέο αναπτυξιακό πλαίσιο των ΟΤΑ θα βελτιώνει την ποιότητα ζωής των πολιτών

Οικονόμου στο ΑΠΕ: Με 1500 νέους ειδικούς φρουρούς στην Αττική, κτυπάμε την εγκληματικότητα

Οι πολίτες συμμετέχουν στη διαμόρφωση των φυσικών χώρων της πόλης. Όχι εδώ, βέβαια! Αλλού!

Δημοφιλέστερα άρθρα

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης ενώνει -για πρώτη φορά- όλη την αντιπολίτευση εναντίον του Βούρου

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο της Δεκελείας χθες. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;

Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ: Βατερλό Βούρου- Στα εξ ων συνετέθη η «συμμαχία» της διοίκησης

Απίστευτο! Κατάληψη στο 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας επειδή «δυσλειτουργούν τα καζανάκια»

Μοιράζει αξιώματα για να σταθεί ο Βούρος- Νέος αντιδήμαρχος ο Γραμμένος- «Ψαλίδι» στον Κουτσάκη

Άβε, Καίσαρ! Ιδού ο στρατός σου!

Η πόλη μας χωρίς δήμαρχο (και πάλι) έως τις 26 Ιανουαρίου!

ΕΣΤΙΑ- Βόμβα Βούρου: Ό,τι και να λέει το δημοτικό συμβούλιο, θα γίνει αυτό που θέλει αυτός

Αγνώστου προέλευσης δυνάμεις κατοχής, κλείνουν σχολεία της πόλης - Τι θα κάνει ο δήμαρχος;

Νόμος: Τα δημόσια πρόσωπα που επιβάλλονται μαφιόζικα, λειτουργούν και μαφιόζικα...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία

ΕΣΤΙΑ- Ολόκληρη η σημαντική τοποθέτηση του Γιώργου Καραβία για το πρόγραμμα

Γούλας: Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και οι χειρισμοί που εγείρουν ερωτήματα και προβληματισμούς!

Ο θαυμαστός κόσμος της δυσωδίας

Κινδύνεψαν παιδιά στο Γυμνάσιο Χαλκηδόνας- Οι γονείς καταγγέλλουν τη δημοτική Αρχή για εγκατάλειψη

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Διαλύεται η συμμαχία- Φρανκενστάιν: Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα
Xρήστης: Έφη γύρνα
ή έστω τηλεφώνα...

Διαλύεται η συμμαχία- Φρανκενστάιν: Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα
Xρήστης: Ουγκανος
Ο Ψινάκης είναι εδώ. .....

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: @Ανώνυμος (27/01/2020 16:47)
Και σε ποιο θέμα ακριβώς σοβαρεύτηκε ο Αρούλης ώστε θα έπρεπε να τον ψηφίσουμε; Προχώρησε κανένα σοβαρό έργο; Μήπως επειδή έκανε αγώνα για ...

Η χαμένη τιμή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και η απορημένη κοινωνία
Xρήστης: "Γερακίνα"
Το μόνο όπλο που απομένει στα χέρια της λαϊκής οικογένειας είναι να μπει αυτή μπροστάρης στους αγώνες των μαθητών για να μην περάσει αυτό το...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: Anonymous
Το θέμα είναι οτι ο ένας έλειπε, ο άλλος παρουσίασε μηδενικό έργο, ο Τόμπυ ήταν μπλεγμένος σε σκάνδαλα, τα κουκούδια στη μιζέρια τους όπως π...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: Ανώνυμος
@Κατοικος (27/01/2020 07:16) Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Δεν υπάρχει μόνο άσπρο-μαύρο. Σίγουρα για μια μερίδα ψηφοφόρων λειτούργησε ...

Η χαμένη τιμή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και η απορημένη κοινωνία
Xρήστης: Ανώνυμος
Μαλλον δε μας λεει ολη την αληθεια ο κυριος Γουλας https://www.skai.gr/news/politics/kerameos-i-alitheia-gia-ta-kolegia-kyrie-tsipra...

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ της πόλης για τις ελλείψεις σχολικών κτιρίων
Xρήστης: "Γερακίνα"
Μια "συμβουλή" προς γονείς και λοιπούς ασχολούμενους με τα της παιδείας !!! Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν έχουμε την πολυτέλεια για "αμπ...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: Κατοικος
Εγώ δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο αλλα διαβάζωντας τα σχόλια αναρωτιέμαι γιατί κανείς δεν γράφει την αλήθεια.Σχεδόν όλοι όσοι ψήφισαν Βασι...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.25 Δηλαδή τι να σου απαντήσω; Τι θα έκανε ο Βούρος αν ήταν εδώ. Εσένα είναι φανερό ότι δεν σε ενοχλεί που ο Βούρος δεν ήταν εδώ, δεν ενδ...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Για άλλη μια φορά ο διάλογος εξετράπη από το θέμα της ανάρτησης κι έγινε το αγαπημένο δίπολο μερικών ανεγκέφαλων. Κάθε άλλο σχόλιο που είναι...

Απίστευτο! Κατάληψη στο 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας επειδή «δυσλειτουργούν τα καζανάκια»
Xρήστης: @"Γερακίνα" (25/01/2020 10:39)
Μια χαρά τα λέει ο Διαμαντής. Εχουμε κάνει κι εμείς καταλήψεις στα νιάτα μας και ξέρουμε τα κίνητρα. Αφήστε επιτέλους την παπαρολογία γιατί ...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: ανώνυμος
@(25/01/2020 13:01) Γαυρόπληκτος είναι το κανονικό σου ψευδώνυμο. Εμμονικός. Δεν σε παίρνουν στα σοβαρά ούτε οι βουρικοί....

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: @ΕΝΑΣ (25/01/2020 10:52)
Αφου είμαστε ΕΝΑΣ προφανώς αυτός ο ένας σας ξεφτίλησε και σας επέβαλε το γήπεδο. Καλά ρε γαυράκια σας γλεντησε και επέβαλε την άποψη του ώστ...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: @Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/01/2020 14:01)
Δηλαδή για εσένα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι αν είχαμε τότε Βούρο δήμαρχο δεν θα μετακινούσε τον σταθμό μεταφόρτωσης; Για πες μας τι...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©